Meteen naar de inhoud

Letselschade Oldenzaal

Als u letselschade heeft opgelopen en u wilt weten of deze bij de veroorzaker geclaimd kan worden, dan bent u bij ons aan het goede adres. Klik op de button hieronder voor alle informatie.

 


Als u letselschade hebt opgelopen, is het wellicht mogelijk de schade te verhalen op de veroorzaker van deze schade. RP Advocatuur heeft zich gespecialiseerd in het ondersteunen van cliënten bij het verhalen van letselschade. Heeft u schade opgelopen door bijvoorbeeld een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of een medische fout, dan adviseren wij u zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. We maken dan direct een afspraak bij u thuis om uw situatie met u te bespreken.

 

In dit eerste gesprek proberen wij in te schatten of de schade die u heeft opgelopen geclaimd kan worden. Soms is het echter nodig om eerst aanvullend onderzoek te verrichten. Als na onderzoek blijkt dat u een te claimen schade heeft, kunnen we samen starten met het verhalen van de schade op de veroorzaker. Juridische bijstand kan kostbaar zijn. Het is daarom goed om te weten dat in letselschadezaken de verzekeraar van de aansprakelijke partij, de kosten meestal vergoedt. Dat is wettelijk zo geregeld.

 

Bent u woonachtig in Oldenzaal en heeft u recentelijk letselschade opgelopen door een verkeersongeval, een bedrijfsongeval (arbeidsongeval), een medische fout of een foutief product, neem dan contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in het afhandelen van alle vormen van letselschade en staan u graag terzijde.