Meteen naar de inhoud

Letselschade

U zoekt een gespecialiseerde letselschade advocaat in Enschede?

RP Advocatuur in Enschede is uitermate gespecialiseerd op het gebied van letselschade. Onze letselschade advocaat komt bij u thuis om te bespreken wat er is gebeurd. Uw letsel en uw schade worden daarbij in kaart gebracht. Uw schade wordt gemeld bij de aansprakelijke partij en zodra de aansprakelijkheid is aanvaard, vragen wij voorschotten voor u aan. U wordt begeleid op medisch gebied en bij re-integratie. Wij werken samen met twee medisch adviseurs.

Hoe de behandeling van uw letselschadezaak verder gaat, is afhankelijk van uw herstel en uw schade. Uiteraard doen wij alles in overleg met u. Wij nemen u een hoop werk en zorgen uit handen. Daarbij is de behandeling van een letselschade dossier voor u doorgaans gratis! Nadat de aansprakelijkheid voor het ontstaan van uw ongeval volledig is aanvaard, betaalt de verzekeraar de kosten van RP Advocatuur.

Schadeposten

Waar u onder meer aan moet denken bij letselschade:
-verlies aan verdienvermogen;
-huishoudelijke hulp en tuinhulp;
-medische kosten en reiskosten;
-smartengeld.

Onze specialist letselschade heeft jarenlange ervaring op haar vakgebied. Zij heeft de specialistenopleiding afgerond en is lid van de Vereniging voor Letselschade Advocaten (LSA). Neem voor meer informatie over letselschade contact met ons op via info@rpadvocatuur.nl of vul ons contactformulier in.

Wat zeggen anderen over RP advocatuur?

‘Mijn schadezaak is naar tevredenheid afgewikkeld.  Ik merkte dat er alles aan gedaan werd om mijn zaak goed af te handelen en dat is gelukt! Mocht iemand in mijn omgeving een advocaat nodig hebben, stuur ik ‘m door naar RP Advocatuur.
J.J. van Dorst

‘Corina heeft mij bijgestaan na mijn beide bedrijfsongevallen. Met haar kennis en empathie heeft ze mij geweldig bijgestaan in een voor mij zware periode. We hebben beide zaken gewonnen en daar ben ik haar zeer dankbaar voor. Mocht ik ooit nog weer een letselschade advocaat nodig zijn, zal ik zeer zeker weer een beroep op haar doen.
J. Slot

RP Advocatuur is ook gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden: