Meteen naar de inhoud

Tarieven

RP Advocatuur houdt de kosten zo laag mogelijk. Onze tarieven zijn daarop aangepast.

Uurtarieven

Helaas zijn wij door fors gestegen kosten genoodzaakt om onze tarieven ook aan te passen. Wij kiezen er vooralsnog voor om niet alle kostenverhogingen een-op-een door te berekenen (sommige van onze leverancier-partners verhogen hun tarieven met 10% of soms nog meer), maar een relatief beperkte verhoging te hanteren.

De standaarduurtarieven op dit moment zijn:
€ 206,62 exclusief BTW voor particulieren (dat is € 250,00 inclusief BTW)
€ 224,00 exclusief BTW voor zakelijke klanten (dat is € 271,04 inclusief BTW)

Kantoorkosten worden niet berekend (bij anderen vaak al rond de 7% van het factuurbedrag)

Vergelijkt u eens met de tarieven van andere kantoren in Enschede en omstreken. U zult merken dat u bij de advocaten van RP Advocatuur nog steeds een stuk goedkoper uit bent. Het kan natuurlijk altijd zijn dat afwijking van de tarieven naar boven of naar beneden gerechtvaardigd is (bijvoorbeeld vanwege het belang van de zaak). Er wordt altijd duidelijk met u overlegd op welke basis een dossier wordt behandeld.

Vaste prijsafspraak

Soms leent een kwestie zich er voor om een vaste prijsafspraak te maken. Ook dat wordt dan duidelijk met u afgestemd. Wel zo prettig; u komt nooit voor vervelende verassingen te staan. Bij RP Advocatuur weet u altijd waar u aan toe bent.

Letselschade

In letselschade zaken hanteren wij afwijkende tarieven. Dan voldoet de aansprakelijke partij doorgaans uw advocaat kosten. In de meeste gevallen is de behandeling van een letselschade zaak voor u gratis!

Rechtsbijstandverzekering

Indien u een rechtsbijstandverzekering heeft, heeft u recht op bijstand van een advocaat. Ook indien u een verzekering ‘in natura’ heeft. Klik voor meer informatie op rechtsbijstandverzekering.

Gefinancierde rechtsbijstand

Het kan zijn dat u aanspraak kunt maken op gefinancierde rechtsbijstand, de zogenaamde ’toevoeging’. In dat geval betaalt u alleen een eigen bijdrage aan de hand van uw inkomen. Zie voor meer informatie: www.rvr.org.

RP Advocatuur is ook gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

  1. Arbeidsrecht
  2. Contracten- en verbintenissenrecht
  3. Letselschade1