Meteen naar de inhoud

Arbeidsrecht

Advies van uw arbeidsrecht advocaat?

Hoe moet u handelen als u als werkgever een werknemer wilt ontslaan? Heeft een werknemer wel of geen recht op WW? Moet een zaak altijd door een rechter worden beslist of zijn er andere mogelijkheden? Hoe gaat een ontslagprocedure in zijn werk? Waar moet op gelet worden bij reorganisatie of overname?

Allemaal vragen waar u als werkgever of werknemer mee te maken kunt krijgen.

Arbeidsconflict

Waar mensen samen werken, kunnen conflicten ontstaan. En of u nu werkgever of werknemer bent, de kans bestaat dat u een keer in een arbeidsconflict verzeild raakt. Dit kunnen kleine conflicten zijn, die u heel goed onderling kunt oplossen. Maar het kunnen ook discussies zijn, waar u samen niet meer uitkomt. Er kan bijvoorbeeld discussie ontstaan over het functioneren, de hoogte van het salaris of de uitleg van de van toepassing zijnde CAO. RP Advocatuur in Enschede staat u op deskundige wijze bij.

Onze arbeidsrecht advocaat adviseert u onder andere op het gebied van:

  • ontslag op staande voet;
  • ontslag wegens bedrijfseconomische redenen;
  • ontslag vanwege disfunctioneren;
  • ontslag via de kantonrechter, het UWV of een vaststellingsovereenkomst.
 
 

Het is raadzaam om tijdig juridisch advies in te winnen. U kunt hiermee onaangename verrassingen voorkomen. Wilt u weten wat uw rechten en plichten op het gebied van arbeidsrecht zijn? Onze advocaat vertelt het u graag. Neem voor meer informatie over arbeidsrecht contact met ons op.

Onze arbeidsrecht advocaat heeft jarenlange ervaring op zijn vakgebied. Hij heeft de specialistenopleiding afgerond en is lid van de Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Oost-Nederland. RP Advocatuur biedt deskundige rechtshulp voor werkgevers en werknemers in Enschede en omstreken.

VERENIGING ARBEIDSRECHT ADVOCATEN
OOST-NEDERLAND

RP Advocatuur is ook gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

Letselschade

Contractenrecht