Meteen naar de inhoud

Letselschade Enschede

Welkom op de site van RP Advocatuur. RP Advocatuur is specialist op het gebied van letselschade. Klik snel op de rode button hieronder en lees hoe wij u kunnen helpen!

 

 

Als u letselschade heeft opgelopen komen daar vaak hoge kosten bij kijken. U kunt bijvoorbeeld niet meer, of minder werken, bepaalde klussen in en rondom uw huis niet meer verrichten vanwege beperkingen die u hebt opgelopen en uw zorgkosten (bijvoorbeeld het eigen risico) kunnen stijgen. Als u de letselschade buiten uw schuld heeft opgelopen, kunt u de verantwoordelijke aansprakelijk stellen. Dit kan voor zowel de opgelopen fysieke letselschade alsook de psychische schade, als hier spake van is. Voor het claimen van de schade is het belangrijk om de precieze omvang van de schade vast te stellen.

 

De letselschadespecialist van RP Advocatuur kan u hierbij helpen. Samen met u wordt de schade zo goed als mogelijk vastgesteld. Na het vaststellen van de (letsel)schade zal de verantwoordelijke partij middels een brief aansprakelijk worden gesteld. Als de verzekeraar de aansprakelijkheid erkent, ontvangt deze een overzicht van de omvang van de schade. Natuurlijk zal ook moeten worden aangetoond dat de schade daadwerkelijk geleden is. Het is gebruikelijk om de tegenpartij een termijn te geven waarbinnen zij moet reageren.

 

In het algemeen zal er dan een onderhandelingstraject volgen waarbij uiteindelijk overeenstemming moet komen over het schadebedrag. Heeft u letselschade buiten uw schuld opgelopen en wilt u de verantwoordelijke aansprakelijk stellen? Neem dan contact op met RP Advocatuur. De letselschadespecialist van RP Advocatuur, gevestigd in Enschede, zal graag met u het gesprek aangaan. Natuurlijk is dit geheel vrijblijvend.