Meteen naar de inhoud

RP Advocatuur timmert al weer 1,5 jaar aan weg

Heeft u ze al voorbij zien komen, ‘De rijdende advocaten van Twente’? RP Advocatuur timmert alweer 1,5 jaar aan de weg en dat is niet onopgemerkt gebleven. Dit komt door haar unieke werkwijze. De advocaten van RP Advocatuur voeren besprekingen namelijk bij u thuis of op de zaak.

Een veelgehoorde klacht is dat advocaten duur zijn. Om hierop in te spelen zijn Richard Pril en Corina van Assen, beiden advocaat, begin vorig jaar hun kantoor op geheel eigen wijze gestart. “Wij hebben ervoor gekozen om vanuit huis te werken in plaats vanuit een duur kantoorpand. Wij drukken daarmee onze kosten en dat zien onze cliënten terug op de factuur. Bovendien bevordert onze werkwijze het persoonlijke contact tussen ons en de cliënt. Dat maakt ons werk nog leuker”, aldus Corina van Assen.

Overigens wordt aan kwaliteit niet ingeboet. Beide advocaten zijn zeer deskundig op hun vakgebied. Richard richt zich op het arbeidsrecht en ondernemingsrecht, Corina is specialist letselschade. “Heeft u een juridisch geschil? Blijf dan zitten waar u zit, onze advocaten komen naar u toe gereden!”

Bron: Hart van Enschede, 30 oktober 2014