Meteen naar de inhoud

Letselschade Winterswijk

U bent woonachtig in Winterswijk of omgeving en u hebt letselschade opgelopen? Bij RP Advocatuur bent u dan aan het goede adres. Klik op de button hieronder om te lezen wat wij voor u kunnen doen!

 


Als u de verantwoordelijke partij aansprakelijk wilt stellen voor de opgelopen schade, zult u te maken krijgen met veel regels en procedures. Bovendien kan het lastig zijn om de precieze schade vast te stellen. Misgelopen inkomsten en kosten die het gevolg zijn van letsel zijn soms moeilijk te bepalen. Dat geldt zeker ook voor de emotionele schade als deze van toepassing is. De hoogte van smartengeld voor emotionele schade vaststellen is complex. Het is daarom raadzaam de letselschadespecialist van RP Advocatuur in te schakelen.

 

Zij beschikt over veel ervaring omtrent letselschadezaken en zal u helpen met alle juridische aspecten die volgen bij het aansprakelijk stellen van de veroorzaker van de schade. Daarnaast helpt ze bij het bepalen van de letselschadevergoeding inclusief smartengeld, indien van toepassing. Woont u in Winterswijk of een andere plaats gelegen in de Achterhoek of in Twente? Neem dan contact met ons op en u zult direct geholpen worden. Het is verder goed om te weten dat de aansprakelijke partij meestal ook de kosten van de juridische bijstand vergoedt.