Meteen naar de inhoud

Letselschade Doetinchem

Bent u woonachtig in Doetinchem of omgeving en heeft u letselschade opgelopen als gevolg van een ongeval of medisch handelen, dan kunt u mogelijk de opgelopen schade claimen. Klik op de button hieronder en u ziet direct hoe RP Advocatuur u kan helpen.

 


Letselschade hoeft niet alleen het gevolg te zijn van een ongeval of medisch handelen. Schade kan ook veroorzaakt worden door niet goed functionerende producten of door lichamelijk geweld zoals mishandeling. Bij letselschade zijn twee zaken van belang. In de eerste plaats moet worden vastgesteld hoe groot de schade is. Hierbij gaat het overigens om materiële en immateriële schade. Immateriële noemen we ook wel smartengeld. Ten tweede moet deze schade worden geclaimd. De veroorzaker moet dan ook bekend zijn.

 

Doorgaans worden de (advocaat)kosten voor het begeleiden van slachtoffers van letselschade betaald door de verzekeraar van de veroorzaker. Voorwaarde is hierbij wel dat de aansprakelijkheid wordt erkend. Het claimen van letselschade kan een lang en moeizaam proces zijn. Hulp van een ervaren letselschade advocaat is dan ook onmisbaar. Als u woonachtig bent in Doetinchem aarzel dan niet om bij RP Advocatuur te informeren naar de mogelijkheden tot het claimen van schade.