Meteen naar de inhoud

Letselschade Almelo

Letselschade in Almelo? Als u letselschade wilt claimen of als u wilt weten of er een kans is om letselschade te verhalen op de veroorzaker, dan bent u hier aan het goede adres. Klik snel op de button hieronder voor alle informatie.

 


Letselschade is lichamelijk of geestelijk letsel dat het gevolg is van bijvoorbeeld een ongeluk of een medische fout. Als het ongeluk of de medische fout te wijten is aan een ander, kunt u wellicht de schade verhalen. De oorzaken van letselschade zijn velerlei. Wij geven hier de meest voorkomende:

 

  1. Een verkeersongeval
  2. Een bedrijfsongeval
  3. Een medische fout
  4. Een foutief product

Geen enkele letselschadezaak is hetzelfde en bovendien kunnen letselschades juridisch gecompliceerd zijn. Als de veroorzaker van de schade de aansprakelijkheid in zijn geheel of gedeeltelijk afwijst, is er een extra dimensie die vakkundige aandacht nodig heeft. RP Advocatuur beschikt over de juridische en praktische kennis om u bij te staan. Gedurende het hele proces zult u worden begeleid.

 

We bespreken alles met u en houden u voortdurend op de hoogte. Woont u in Almelo en omstreken en heeft u letselschade opgelopen? Neem dan contact op met RP Advocatuur. In een gesprek bij u thuis kunnen we in alle rust de mogelijkheden bespreken en u bent tot niets verplicht. Goed om te weten: de kosten van onze werkzaamheden voor u, worden bijna altijd door de aansprakelijke partij gedragen. Dat is wettelijk zo geregeld!