Tarieven

Tarieven

RP Advocatuur houdt de kosten zo laag mogelijk. Onze tarieven zijn daarop aangepast.

 

Uurtarieven

De standaarduurtarieven op dit moment zijn:

€ 179,50 exclusief BTW voor particulieren (dat is € 217,20 inclusief BTW)

€ 199,50 exclusief BTW voor zakelijke klanten (dat is € 241,40 inclusief BTW)

Kantoorkosten worden niet berekend.

Vergelijkt u eens met de tarieven van andere kantoren in Enschede en omstreken. U zult merken dat u bij de advocaten van RP Advocatuur een stuk goedkoper uit bent. Het kan natuurlijk altijd zijn dat afwijking van de tarieven gerechtvaardigd is (bijvoorbeeld vanwege spoedeisendheid van een zaak of een groot belang). Er wordt altijd duidelijk met u overlegd op welke basis een dossier wordt behandeld.

 

Vaste prijsafspraak

Soms leent een kwestie zich er voor om een vaste prijsafspraak te maken. Ook dat wordt dan duidelijk met u afgestemd. Wel zo prettig; u komt nooit voor vervelende verassingen te staan. Bij RP Advocatuur weet u altijd op voorhand waar u aan toe bent.

 

Letselschade

In letselschade zaken hanteren wij afwijkende tarieven. Dan voldoet de aansprakelijke partij doorgaans uw advocaat kosten. In de meeste gevallen is de behandeling van een letselschade zaak voor u gratis!
 

Rechtsbijstandverzekering

Indien u een rechtsbijstandverzekering heeft, heeft u recht op bijstand van een advocaat. Ook indien u een verzekering 'in natura' heeft. Klik voor meer informatie op rechtsbijstandverzekering.

 

Gefinancierde rechtsbijstand

Het kan zijn dat u aanspraak kunt maken op gefinancierde rechtsbijstand, de zogenaamde 'toevoeging'. In dat geval betaalt u alleen een eigen bijdrage aan de hand van uw inkomen. Zie voor meer informatie: www.rvr.org.

 

RP Advocatuur is ook gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

  1. Arbeidsrecht
  2. Contracten- en verbintenissenrecht
  3. Letselschade